Аллi Горбуновiй в День народження

Клавдия Дмитрив
Сонячній людині соняшник дарую,
На добро і щастя я тебе віншую,
Радості без краю і безмежно втіхи,
Щоб достатку завжди були повні міхи.

Щоб в міцнім здоров’ї все життя купалась
І ні в чім ніколи не розчарувалась.
Очі, як іскринки, хай горять-сміються,
Задуми і плани всі нехай вдаються.

Щоби завжди були поряд вірні друзі,
І ніколи, звісно, не була у тузі.
Щоб світились очі, радістю сповиті,
А життя буяло, мов на оксамиті.

Від усього серця я дарю присвяту,
Хай в душі панує незбагненне свято.
Хай усі невдачі все тебе минають,
А роки птахами довго прилітають.

Колесо фортуни нехай доля крутить
І ніщо ніколи, звісно, не засмутить.
Мов лавина снігу, хай насуне щастя,
А добро в сториці хай тобі віддасться.

01.08.2021 р.