Росток

Клавдия Дмитрив
Щоб розвивать   свої таланти,
Усі прийшли ми у «Росток»,
Виблискуєм, як діаманти,
Красиво робим кожен крок.
Стаєм завзяті танцюристи
І на паркет щасливі йдем,
Хоч ще малі, та вже артисти,
У танці всю красу несем.

ПРИСПІВ

Ми вам зізнаємось – в «Ростку»
Ростем щодня й буяєм,
Красиво робим кожен крок,
Пір’їнками кружляєм.
Ми витанцьовуєм гопак,
І польку ми танцюєм,
Ще й затанцюєм краков’як,
Щоразу вас дивуєм.

З любов’ю ми танцюєм танці,
Вальсуєм парами для вас,
На щічках в кожного рум’янці,
Ми всіх запрошуєм до нас.
І багатьох народів світу
Танцюєм танці залюбки,
Краси на сцені, наче цвіту,
В «Росток» ведуть усі стежки.

А кожен з нас, немов перлинка,
Немов яскравий дивоцвіт,
Зробивши крок – це вже стежинка
У танцювальний цілий світ.
Тому танцюйте разом з нами,
Усіх чекає наш «Росток»
Для вас відкриті ми серцями,
Летіть всі з нами до зірок.

ПРИСПІВ

02.08.2021 р.