Серпень

Наталия Бучковская
Серпень - медовоносить.
Зливами ночі вмиті.
Трави лягли в покоси.
Сливи сонцем налиті...
Серпень з місяцем в парі
Жне серпанкові зорі.
Вітер хмаринок отару
Гонить у небі прозорім.
Вже незабаром- осінь
Швидко минає літо.
Вранці холодні роси.
Айстри - осінні квіти,
Вже під вікном розквітли.
Скоро покличе школа.
Літо  минає.Літо...
Осінь за видноколом.

02.08.2021