Перший раз у перший клас

Ева Шер
1. Ми підемо скоро в школу перший раз у перший клас
    Мама сумку вже збирає, відведе  до школи нас.
    В школі будемо щоденно вчитись тільки «на відмінно»-
    Обіцяємо ми вам - нашим вихователям!
               
                Приспів: В теплий цей деньочок,
                Лагідний деньочок
                Скажемо ми : «Прощавай,
                Милий наш садочок!»


2.Нам засяє сонце вранці, як підемо   в  перший клас.
Доведе нас  вихователь до дверей в останній раз!
Вихователів у школі не забудемо ніколи.!
Хоч йдемо у перший клас, пам” ятати будем вас