Вишнi цвiтуть!

Малюга Татьяна Николаевна
Якось так усе радiсно вийшло:
В день народження нашої Олi
Розпустились до вечора вишнi,
Як прикмета щасливої долi.

Вони вчора були ще зеленi,
А сьогоднi обсипанi цвiтом!
I стоять, наче тi нареченi,
I веселi, як сонячнi дiти.

Я iз двору на вулицю вийшла,
А вона забiлiла хмарками:
То злетiли заквiтчанi вишнi
Пiд блакитним шатром – небесами.

10.05.1971