Моя пiсня про рушник

Малюга Татьяна Николаевна
Слухай, сину ти мiй, весняну мою пiсню.
Чути в нiй солов'їв i щасливий в нiй ти.
Виглядаю тебе я, i чекають, хвилюючись, звiсно,
Вишиванки й поля, i бiленькi хати...

Подарую тобi я рушник у калинi,
I вишневi садки, й золотистi жита.
На моїм рушниковi i волошки цвiтуть уже синi,
I любов, i розлука, й безхмарне життя!

05.03.1972