Молодятам

Марат Школьник
Гараздів, щастя, літ багато,
Вам, наші любі молодята!
Весь сенс буття в одному слові, -
Все починається з любові!

Через усе, усе своє життя
Несіть разом це дивне почуття.
А що не так - воно минеться,
Тай доля щиро посміхнеться.

Бажаємо житло вам мати,
Близьких і рідних шанувати.
Все буде добре, файно, гоже.
Всевишній, вірьмо, допоможе!