О, Боже...

Лада Надеждина
О,Боже,там воюють браття
На рідній,на своій землі!
Хто ж розпалив оте багаття?
Людська жадоба до крові!
Горить добро,горить хатина!
Горить худоба у хліву!
Горить і батькова світлина,
Що згинув десь у ту війну!
Горить!Горить!Горить!Палає!
Зомліла, долі ген лежить.
Душа кричить, а серце крає:
О,Боже! Діток збережи!