Попри всi негаразди...

Светлана-Фотини Завьялова
Попри всі негаразди –
Нерозумна й щаслива.
Не боюся упасти.
Сподіваюсь на диво.

Я стою на порозі
Та дивлюся на небо.
Не чекаю на дозвіл.
Тільки прощення треба.

Попри всі негаразди
Посміхаюсь і мрію.
Хтось дивується й заздрить.
Хтось мовчить і жаліє.

Попри біль і загрозу
Я спокійна і вільна.
Хай не впорався розум.
Не вщухає і біль мій.

Я тікаю із хати –
Щастя в силі і русі…
Як іще приховати,
Що боюся? Боюся.