Украiнцям

Вадим Ильич Росин
Добрі молодці, що з вами?
Прокидайтеся ви вже.
Карлик вас зробив лохами,
продав всіх i з потрухами,
і залишив в негліже.
Ох, робяти, я х...ею,
подивишся, так фiгня,
як включивши він дурня,
продав землю за ідею.
Ну кажiть будь ласка де я,
де станцюю гопака?
Все що можна ви про..ралі.
Що не цар, то лиходій
Не того знову обрали?
Краще б х ... їм на роялі
смажив бы цей лицедій.
Рвались, милі, до Європи,
але маленький капрал,
як панич своїх холопів,
янкам в карти вас програв.
 
6.08.2021.