Сiмейне гнiздечко

Клавдия Дмитрив
(Оксанці та Олексієві Зоріним )

Красивий лебідь і лебідка
Гніздо почали вчора вить.
Один для одного - знахідка.
В гнізді в любові й мирі жить.

Такі закохані ,щасливі,
В них сльози щастя на очах,
Такі ці лебеді красиві.
Себе так бачили у снах.

Красива пара, неймовірна,
Коханням повняться серця,
Кохання сила невимірна,
Привела вчора до вінця.

Так парував їх Вседержитель,
Обох він долею нарік,
А з ними - Ангелик-Хранитель,
Щоб жили в щасті цілий вік.

І вірність буде лебедина,
Життєва мудрість надійде,
Квітками стелиться стежина,
Й Небесна ласка хай зійде.

В сімейний човен вчора сіли,
Хай буде плавання легким,
Сім'ю створить вони зуміли,
Бо в них кохання є палким.

Вогонь сімейний запалили,
То ж бережіть його весь вік,
На це й батьки благословили,
Тепер - дружина й чоловік.

На крилах радості здійнялись
І понеслись до зірки мрій,
В Святім соборі повінчались,
Лебідку, лебедю, лелій.

Бо лиш вона є берегиня,
Того багаття, що горить,
Хоч молода, та господиня,
Вогонь ніхто не загасить.

Разом підтримуйте багаття,
Воно вас грітиме завжди,
Щоб берегти - в вас є завзяття,
Й ніколи вам не знать біди.

Нехай маленьких лебедяток
Вам подарує сам Господь,
Красивих хлопчиків й дівчаток,
Що додадуть щасливих нот.

Купайтесь ви у зливі щастя,
Красиво парою пливіть,
Вас укріпило ще й Причастя
В любові все життя живіть.

08.08.2021 р.