А я-таки щасливий...

Анатолий Анненко
А я-таки щасливий в цім житті.
               Працюю, підіймав дітей, онуків;
з коханою знав роки золоті;
         живу серед Природних барв і звуків;

повітря від степів, лісів, морів
         душа моя сприйма як дар Господній;
іще не відлюбив, не відгорів;
             як жив учора, так живу й сьогодні.
І я-таки щасливий в цім житті.