кохання

Виктория Покора
Кохання
1.Не ховайте очі від кохання,
Бо воно сяє, як зірки.
Зігріває сонцем  на світанні,
Джерельцем наповнює річки.

А до щастя нам кілька кроків
І кохання не сховає слів.
Серце має неймовірний спокій
І в душі лунає  ніби спів.
Приспів-
Кохання- родзинка з перцем,
Полонило моє серце.
Присмак його відчуваю.
Ти кохай і я кохаю.

2.Відчуваєм ми  величні крила,
Ніби струн торкається долонь.
Нас єднає неймовірна сила.
І душа палає, як вогонь.

Бо кохання не дає нам спокій.
І воно тримає почуття.
Почуття ,як озеро глибоке
Що  наповнює завжди життя.