Я i золото, й срiбло, й земля, i вода

Катерина Жебровська
Я – і золото, й срібло, й земля, і вода…
Я – і чисте, прозоре повітря...
Я – і Вічність у кожній краплині буття,
Я – і біль, до якого нема вороття,
І миттєвості пам’яті світлі...

Все, що є у мені, також є і в тобі…
Ми – Єднання Свідомості й Духу...
Відчуваємо потяг Душі до Душі,
Довіряємо крилам Дороги свої,
З Небом й Сонцем ідемо на злуку…

Подивися згори на цей Світ чарівний…
Усвідом, що ти – Він і ти – в Ньому…
Пізнання відкриває тебе з глибини…
Не-земне і земне різнобарв’я краси
Світ народжує Сяйвом-Любов’ю...

Світ народжує з чистих бажань і думок
Золотії і срібнії зорі,
Що освячують простір, дарують Любов,
Воскрешають в людині Життя-Джерело,
Розливаючи Світло прозоре…

11.06.2011