рынки Украины

Виктория Покора
                Базари України
(для співачки Тьоті Соні)
1.Манять колоритами базари.
Всі шляхи у місті йдуть до них.
Хто по сіль, а хто по шаровари.
Все там є для великих і й малих.

Приспів-
А наш базар найкращій  в світі,
Там місце зустрічі не змінити.
Ідем туди ми закупитись,
Та й на друг друга подивитись.

2.Одягну зрання я обнову.
Олівцем губи підведу.
До базару йду сьогодні знову,
Все що треба там лише знайду.

Речитатив-
Знайома мені  не лише Бессарабка,
Привоз ,Сінний, Березинка і це ще не крапка.
Озерка, Винниківський, Привокзальний, Привітний,
Сьомий кілометр, Стрійський, Конний, Житній.
Черемушки, Туча ,Социк ,Барабашова,
Галицький, Краківський, Благовєщенський , Новий.
Київський, Дніпровський, Південний, Пташиний,
Херсонський,Полтавський,Олександрійський ,Блошиний.
Рибний,Сільский , Автобарахолка ,Евбаз.
Запросіть до свого, я приїду й до Вас!