Чому, мамо?

Александр Шевченко 62
Чому ти плачеш, моя мамо,
Чому живеш ти із журбою,
Чому все склієш ти душою,
Чому не знаєш сну ночами?

Мій сину, це від самоти,
І біль, і туга, й безнадія,
Лиш зігріває мене мрія,
Що на порозі станеш ти...
 
16-08-2021.
#ШевченкоАлександр1962