***

Пр Звище
Лишаюсь в полоні ілюзії
Розпадаюсь на атоми днів
Занурююсь в хвилі музики
Піддаюся магії слів

І знову свята депресія
З нею осінь в моїй голові
Народжують сни й поезії
Проліскові та бузкові ...