***

Рома Шишкин
я куплю для тебе квиток
в один бік у свою підсвідомість.
роздрукую його, й паперовий листок
перетвориться у невагомість.

та не бійся, тобі ж так цікаво,
сідай у вагон сміливо.
там цукерки є, чай, смачна кава,
хочеш з цукром, чи з медом, можливо?

почувай себе вільно, співай,
може хочеш на скрипці зіграти?
подивися в вікно, зроби вдих,
поволі починай мене відчувати.

я поламаний, хворий, цілком жалюгідний,
ти ж хотів мене справжнім побачити.
довіряю тобі, бо вже ти як рідний.
сподіваюсь, ти зможеш пробачити.

насолоджуйся, тішся, отримуй екстаз,
я не буду більше пручатися,
але буду відвертим, давай без образ,
ми не будемо більше кохатися.

я знесилений і вже трохи п'яний,
ну а в тебе усе ще попереду.
бережи себе, мій коханий,
я наснюсь тобі з вівторка на середу.