Серпанок

Клавдия Дмитрив
( Візитівка Львівського танцювального колективу " СЕРПАНОК" )

Ой, серпаночку-серпанку,
Бачу тебе на світанку,
Ти – для ниви, для колосся,
Так в народі повелося.
Ми у танці, як на ниві,
Всі заквітчані, щасливі,
І «СЕРПАНОК» наш красивий,
Щоб народ весь був щасливий.

ПРИСПІВ

Серпанок, серпанок, серпанок –
Намистечко із вишиванок,
І кожна красуня в віночку
В веселому нашім таночку.
Серпанок, серпанок, серпанок
Зібрався з чарівних львів’янок,
А з нами є ще й парубоньки –
Вкраїни сини всі і доньки.

Залюбки танцюєм танці
У сорочці-вишиванці,
Україну прославляєм,
Процвітання їй бажаєм.
У "СЕРПАНОК" завітайте,
До душі все обирайте,
Ми з любов’ю вас зустрінем,
В мрію танцю всі полинем.

ПРИСПІВ

Нумо з нами танцювати,
Людям радість дарувати,
В танці ми – одна родина
І квітучі, мов калина.
Плавні рухи, легкі кроки,
Танцю світ для нас широкий,
Ми в «СЕРПАНКУ»  всі зріднились,
Мрії наші тут здійснились.

ПРИСПІВ

24.08.2021 р.