Едет крыша укр

Валерий Квачев
ЇДЕ КРИША

співайте, пацани! Бо я вже глухий і грати не вмію... пропаде ж...

Їде, їде криша,
Їде, їде дах.
В голові скрізь миші
при таких ділах.
Вечір, ніби з печі,
виліз на пейзаж.
Вже не твої плечі
ловлять мій кураж.

А ти була була була
зі мною кроткою.
І що жило-було між нами -
перемоткою
пливе пливе пливе
пливе і не кінчається.
І все живе живе живе
з живим вінчається.

Скілько не копай там
і не вороши,
не знайдеш і байта
щоби я грішив.
Лайкай, чи не лайкай!
Тіко зрозумій,
що й без тебе, чайко,
я ще жостко - твій!

Бо...
ти була була була
зі мною кроткою.
І що жило-було між нами -
перемоткою
пливе пливе пливе
пливе і не кінчається.
І все живе живе живе
з живим вінчається.

Я у тебе зовсім вже
не при ділах.
Тіко їде криша,
тіко їде дах...
Клюнули макуху
сизі голуби...
Вседно буде пруха!
Можеш... і забить...

І всеж
була була була
зі мною кроткою.
І що жило-було між нами -
перемоткою
пливе пливе пливе
пливе і не кінчається.
І все живе живе живе
з живим вінчається...

Та, як случай схоче
ще звести мости,
куль соломки в ночі
зранку підмостив.
Ти все зрозумієш,
бо то неспроста
я тебе штовхаю
до того моста.

Бо
ти була була була
зі мною кроткою.
І що жило-було між нами -
перемоткою
пливе пливе пливе пливе
і не кінчається.
І все живе живе живе
з живим вінчається.

І все Живе живе - Живе...
Чого пручаєшся?!)))

ВК 27.08.21.8.45 ХерСон