Не веруjем

Драгана Старчевич
Чему служе ти погледи
Што никуд не воде?
На које то питање
Траже одговоре?

Гледам твоје очи
И није ми јасно
Зашто своје мисли
Не искажеш гласно

Досадне су постале
Све те смешне игре
Шифроване поруке
Нису више битне

Не верујем у стидљивост
Очију што ме грле снажно
Нађи храбрости да кажеш
Шта ти је то тако важно

Београд, 26. 8. 2021.