Я докладу до прапора уста

Владимир Багарт
Я докладу до прапора уста
Відразу, як до неба і до лану
Два кольори, співзвучність їх проста
До кожного, під небом цим пошана

І хто б мені не говорив про те,
Що зараз для віршів не та година
Попереду майбутнє золоте
І ти до нього прийдеш, Україно!