Що любиш дощ, менi не говори

Владимир Багарт
Що любиш дощ, мені не говори,
Туга в твоїх очах говорить інше
Ти бачиш, як порожньо у дворі,
Від того на душі ще поганіше

Я, ніжно, тебе гладжу по плечах,
І сподіваюся, хоч марно, на взаємність,
Адже був час, коли в твоїх очах
Був блиск бажання і сама приємність

Прости мене, за цю мою любов,
Але мені тебе не вистачає
Ніяких не потрібно нам умов,
Щоб бути удвох, а Осінь обвінчає.

Як таїнство, ми приймемо зорю
Осінню, з сріблом інею в окрузі
Як листя від любові я горю,
А ти мені, все кажеш, що ми друзі.