До Осенi, якихось, два - три днi

Владимир Багарт
До Осені, якихось, два - три дні
І Літа перевернеться сторінка
Запаляться увечері вогні
Чи зміниться за вікнами картинка

А ми законсервуємо тепло
У почуття, в тіла, в стосунки ... душі
Коли зберіг все добре, що було
Ні дощ вже не бентежить, ні калюжі.

Все добре, ми говоримо собі
По - іншому ніяк не може бути
Ніхто не хоче жити у журбі,
Тому й минуле літо не забути.