Вкажи...

Павло Гай-Нижник
                ВКАЖИ…

У книжці доль, вкажи, всезнайний Боже,
На аркуші якім ім’я моє защерблено й коли
Його перегорне дихання Вищого. Чи може
Сторінку цю карга та вирве пазурами з мли
І розтрощить, регочучи, несвяченеє ложе,
А янголи між зорь не всіють з крил золи
Й лиш прірва проковтне ураз весь світ і гоже
Тло потойбіччя – оманою та маревом були
Страхів людських і мрій. Смерть переможе!

                Павло Гай-Нижник
                27 серпня 2021 р.