Бiлий танець

Клавдия Дмитрив
Білий танець, білий танець,
Наче доленьки обранець,
Білий танець  танцювала вперше я.
Білий танець, білий танець,
На щоках зацвів рум’янець,
І мелодія почулась скрипаля.

Білий танець я танцюю,
На паркеті я вальсую,
На паркеті в білім танці тільки ми.
В білім танці, мов богиня,
Даль небесна синя-синя,
Темна нічка обійняла нас крильми.

Білий танець, наче мрія,
Наче ніжная лелія,
Білий танець, наче в казку мене вів.
В ньому подих я тамую,
Солов’їну пісню чую,
Мов закоханих сердець той переспів.

Білий танець, білий танець,
А паркет, неначе ґлянець,
Ми танцюєм білий танець залюбки.
Наче лебеді вальсуєм,
Шепіт ночі двоє чуєм,
Таємничі поспліталися думки.

31.08.2021 р.