Before I wake up

Матисс Марина
Take me to your Eden with trampled roses.
Touch me, put me under covert hypnosis.
When my dream is punctured by the relentless arrow
There’ll be nothing left but a ghost of a shadow.

Chorus: Show me your love so I can feel drunk.
Make me believe in it before I wake up.

Let me feel your body, so I start trembling.
Tell me all my past life’s only a false memory.
It’s just an illusion, but you make it sound real
maybe since desire in a lie is sincere.

Chorus: Show me your love so I can feel drunk,
Make me believe in it before I wake up.
Show me your love so I can feel drunk,
Make me believe in it before I wake up.

How do you make my eyes shine
Brighter than a supernova?
I let you control my mind
Soon it will be over.

Chorus: Show me your love so I can feel drunk,
Make me believe in it before I wake up.
Show me your love so I can feel drunk,
Make me believe in it before I wake up.

---------------------------------------------------

Прежде чем я проснусь

Отведи меня в свой Эдем с растоптанными розами.
Прикоснись ко мне, погрузи меня под скрытый гипноз.
Когда мой сон пронзит неумолимая стрелка,
От него не останется ничего, кроме призрачной тени.

Припев: Покажи мне свою любовь, чтобы я почувствовала себя пьяной.
Сделай так, чтобы я в это поверила, прежде чем я проснусь.

Дай мне почувствовать твое тело, и я задрожу.
Скажи мне, что вся моя прошлая жизнь - только ложные воспоминания.
Это просто иллюзия, но когда ты говоришь, это звучит реально.
Может быть, потому что желание во лжи искреннее.

Припев: Покажи мне свою любовь, чтобы я почувствовала себя пьяной.
Сделай так, чтобы я в это поверила, прежде чем я проснусь.

Как ты заставляешь мои глаза сиять
Ярче сверхновой звезды?
Я даю тебе контроль над своим разумом.
Скоро все закончится.

Припев: Покажи мне свою любовь, чтобы я почувствовала себя пьяной.
Сделай так, чтобы я в это поверила, прежде чем я проснусь.