Був Микола наче приз

Александр Захаренко 3
Збирався Коля на курорт-
Від гілки відірвався,
Купив собі штани нові,
Як на парад зібрався

У грілку самогон налив,
Для куражу,як бачиш,
Та сталося непоправиме,
З Миколою заплачеш

Бо жінка бачила усе,
Через замкову дірку,
Взяла Миколину валізу,
Вона на перевірку

І полетіли звідтіля,
Футболки та кросівки,
Не буде бігать чоловік,
До молодої жінки

Забрала мило та лосьон,
Хай пахне як у стайні,
Та вилила горілку всю,
То був удар фатальний

І поїхав на Хорол,
Голий він як липка,
Лише майки дві старі,
Як без смичка скрипка

Жінка мабуть і не знає-
Чудеса бувають,
Дефіцит чоловіків,
Їх жінки хапають

Одежину принесуть,
Та горілки кварту,
І показують усім,
Як козирну карту

І Микола наче приз,
Рук пізнав чимало,
Він Кохання роздавав,
І усім хватало

Жінка думає своє,
А Микола діє,
Голим був він як сокол,
Та з того радіє

  взято із курортних пригод
      літо 2021 року
       м.Миргород