З першим вересня!

Регина Голкина
Скінчилось літо. Вогником палає
Пожовкле листя, й тихо шурхотить...
Хмаринками, мов ніжним покривалом
В обійми огорнула осінь світ..

І перший день осінній - надзвичайний!
Це свято всіх, хто полюбив знання.
Почався вересень, а з ним - пора навчання
Тихенько завітала до двора.

Нехай цей рік відзначиться натхненням,
Наснагою, та свіжістю ідей!
Нехай навчання буде небуденним!
Святковим, та приємним кожен день!