В життi e щось

Шморон Наталия
В житті є щось , що треба перейти,
Перетерпіти ,.. якось перебути,
Упасти і піднятись , далі йти
до кращого ... А все лихе -забути ...

В житті є щось , що зупиняє час
Для роздумів , для себе і для тиші...
Набратись (в тій зупинці) про запас
енергіі ,  щоб стати знов сильнішим...

В житті є щось потрібне , як вода,
Щоб вистояти  в цій стрімкій гонитві -
Це непохитна віра і тверда...
А ще... надійна і свята молитва ...