Муза

Пётр Троян
У тепле літо потече
Щасливих спогадів кагорта -
Засмага ляже на плече,
Пісок на шорти…

Було в минулому житті,
На пам'яті давно все стерте.
І я - не я, і ти - не ти.
Не ті ми, будемо відверті.

Розгублена спіткнеться рима,
І муза у таксі за мить,
В останнє гримнувши дверима,
У інше місто полетить.

І хто там зна, чи справді гірше?!
Сім футів, вітру кораблю! -
Мов недописані ті вірші
Тебе я більше не люблю…