z zapisow Henryka V, wzor V

Геннадий Тычина
W gwiazdach ...
Wszechswiaty i poza nimi Tez)))
Zycie kipi...
Dotykajac nas promieniAMI,
odchodzac
Znaki milosci)


У зірках ...
Всесвітів і за ними Теж)))
Вирує Життя ...
Торкаючись нас променями,
залишаючи
Ознаки кохання)

по рус.

В Звёздах...
Вселенных и за ними Тоже)))
Бурлит Жизнь...
Касаясь нас лучАМИ ,
оставляя
Меточки любви)




     29.08.2021(17.59)))