Я Вересня, так скоро, не чекав

Владимир Багарт
Я Вересня, так скоро, не чекав,
Але він за вікном, і це реальність
Знаходжу кофту, довше де рукав
Бо холодно, пробачте за банальність

І я бреду кудісь, під вітерець
Забув, щось на алеї, в парку ніби,
Беру блокнот, з кишені, олівець
Та рими нарізаю в вірш як скиби.

Мене дратує відчуття дощу,
Початок, незабаром, листопада
Але я смуток в небо відпущу
Життя триває ще, і це відрада.

05.09.2021   Володимир Багарт