дьмо у Петрик вку

Доктор Эф
Добрий час вам, люди добрі,
Якщо вам це в перший раз,
Ви ж кмітливі і хоробрі,
Справи в бізнесі гаразд:
Я, люб’язні, вам мандрівку
Не дарма пропонував,
Є на світі Петріківка,
Бог її поцілував.

Петриківка, Петриківка
Краще селища нема,
Квіти всюди на домівках,
Півні файні зокрема,
Хтось чатує та малює,
І щасливий тут живе,
Прикрашає і дивує
Товариство світове.

Покавуєм, покайфуєм,
Хай би що там не було,
І старанно попильнуєм,
Що це справді за село.
Є воно на кіноплівці,
Тільки визнали світи,
Хто хоч раз був в Петриківці,
Той повернеться сюди.