Мить 2

Александр Шевченко 62
Мить.

Як з неба падає краплина,
Не долетівши до землі,
Так лише мить живе людина -
Не пізнав щастя взагалі...

Так мало БОГ відвів земним -
Хвилин життям насолодитись,
Мабуть, задумано так НИМ -
І, треба грішним з тим змиритись...

Якшо ж кохання БОГ дарує,
То, чомусь люди забувають,
Що БОЖИЙ ДАР вони марнують,
І щастя мить навік втрачають...

07-09-21.

#ШевченкоАлександр1962