Пра дзяцiнства...

Анна Атрощенко
 А шлях дзяцінства не забыты,
Сустрэлі шмат пяшчоты.
Расою ранак быў умыты,
І новыя турботы.

Дзівіў заўсёды хор птушыны,
Спяваў сад каля хаты.
І кожны дзень для нас адзіны,
Падзеямі багаты.