Целуй меня, мой милый, аж до утра

Елена Полищук -Зелинская
ЦІЛУЙ МЕНЕ, КОХАНИЙ,  АЖ ДО РАННЯ

Цілуй мене, коханий, до нестями
Цілуй,  допоки  серце  в грудях б’ється,
Допоки  ясні зорі в небі світять,
Допоки світ цей дивний  не минеться

Цілуй мене , коханий,   надто  ніжно,
Як сонце п’є із пелюсток росу
Дивись на вроду   п’янку-вишню
 Допоки не зів’яну   й  не впаду.

Цілуй мене, коханий,  аж до рання,
До  самої останньої  зорі
Дай надивитись в очі на світанні,
Бо це  можливо, наша ніч  остання.

Зітри  всі перепони, що  між нами
Облиш  позаду всі  пусті вагання
Цілуй мене, коханий, до нестями
Бо це,  можливо,   остання ніч кохання.

Фото: Інтернет- ресурс.