Болить душа

Александр Цихач
Болить душа на серці туга,
Минули літні вже деньки,
 І осінь, золота подруга,
Жене у даль кудись хмарки.
 
Опале листя почорніло,
І відлетіли вже птахи,
Вони повернуться весною,
Та не повернуться роки.