Винограднi губи

Саймон Брэдли
Я знову хочу тебе поруч,
Вiдчувши все що хочеш ти.
Там де малюємо власноруч,
Палким кометам ми хвости.

Нехай вони зруйнують грані,
Потужним вибухом впадуть.
Розплескавши вино в стакані,
До істини нас доведуть.

Де в теплім полі - зорепадом,
Палають очі - закривай!
Губи смакують виноградом,
Нікому їх не віддавай!