Коли вересневий музичний захiд..

Боб Жмуркин
    ***

Коли вересневий музичний захiд
Дивиться наче сестра-жалiбниця
Летять зникаючі багряні птахи
Скільки нам можна вогню, плащанице?

Душевне піднесення буде смертю
Ранок настане пізніше нiж південь
Скажи про метеликів так відверто
Щоб ніч на світанку співала як півень

110921