Закрутить Осiнь листопадом

Владимир Багарт
Закрутить Осінь листопадом,
Нас закликаючи до парку
Я задоволений, ти рада,
Що під каштанами не жарко

Пішли гуляти, тільки марно
Незайняту шукали лавку
А хто ж гуляє, коли хмарно?
Той, хто зробив невдало, ставку?

У нас з тобою все як треба,
Робота, дім, турботи, справи,
Гуляти можна просто неба,
Любити б ще не для забави.