До дня Памятi Дяди

Влад Селезнев
Сьогодні особливий день,
Сьогодні час нам пригадати
Людину, Постать, Височінь –
Дмитра Панька нам шанувати.
Слід, любі друзі, гуртуватись.
Гуртом, як кажуть, легше бити.
Але не з Дядей балуватись,
З ним то не треба лихо злити.
Шуткую, далі про серйозне:
Шановне наше товариство,
Зібрались в клубі, а не хтозна
Й тут у нас важливе дійство.
Шануймо пам'ять, бо Він вартий
Поваги, честі, добрий спомин.
Відкладемо на час ми жарти
Й далі чуймо світлий гомін.
Шум вітру, плескІт хвиль від моря,
Дерева стали трошки вище.
Часи були добра без горя,
А у вітрилах вітер свище…
Сьогодні добрий час згадати,
Най там Всевишній обігріє.
Та Янгол - чарку – Дяді – варто
Той, знамо діло, най зрадіє…
За те, що пам’ятаймо справи,
Діла, поступки, добрі дійства.
Він там, на небі, най чекає.
Всім прийде час, всім по сусідству.
Ну а до того жити довго,
Творити диво для малечі.
Наразі справ насправді – «много»,
А справам Дяді жити вічно!