Ти моя кава...

Людмила Дзвонок
Ти моя кава, ти щастя мій ковток,
Від тебе  просипаюся я зранку,
Укутуєш в коханнячка моток,
Такому завжди рада я світанку!

Ласкаюся під подихом твоїм
Таким цілющим, любим і грайливим...
Я віддаю всі ніжності свої,
Щоб ти зі мною завжди був щасливим!

Коли ми так розпочинаєм день,
То завжди все, що треба, в нас виходить,
А серденько невпинно вечір жде,
Кохання нами вміло верховодить!

Ось знову надвечір'я, щастя мить,
Дивлюсь на тебе, серце розуміє,
Яке це щастя у коханні жить,
Нехай його безгранність завжди діє!

Ти моя кава, буди мене, буди,
Відкрию очі ( як же не відкрити?),
Коли серденько любощі так жде...
І стукає воно, щоби любити!
                16.09.2021.