А серпень-круп e вправно ставить на осiнь...

Фиолетта
***
А серпень-круп’є вправно ставить на осінь,
Він сонце крутне – а вийде зерО,
Виходимо з гри, прошу пане, вже досить,-
Он там, за вікном, пейзаж аква-перО.

Ми ще покружляємо з листям у танці,
Заграйте троїсті, (не той вальс-бостон),
Два келиха істин замовим, - на таці
І нам принесе їх кмітливий гарсон.

30/08/21