Лише миттeвiсть...

Фиолетта
***
Лише миттєвість і летить
Не час, ( нас в просторі немає)…
В які спотворені світи?
А мо'  в  сотворення реалій.

Тонка тремтлива і п’янка
В сплетіннях сонячних витає
Ота солодкавість летка,
Я знаю, знаю, то навзаєм.

І я, неначе махаон,
На твОє світло, як до раю,
Лечу… як у  реальний сон,
Хоча не всіх туди пускають.

29.08.21