З тобою

Людмила Дзвонок
З тобою я, з тобою
І в радості, в печалі,
З тобою "за горою",
Не важно, в які далі.

З тобою я піду,
Куди твій шлях прямує,
З тобою я дійду,
Нас Бог в шляху гартує.

З тобою я співаю
Такі пісні веселі,
До Господа взиваю
За щастя у оселі.

З тобою я, з тобою,
Кохання в наших грудях,
Ми з Богом - за Горою,
Все добре у нас буде!
            17.09.2021.