Гармонiя

Евгений Терлецкий
Не питай мене що буде далі
Час спливає невпинно спливає
Почуття ніби стали повільні
Більше не вистачає обіймів
Це здається нагадує втому
Ми так мало буваємо вдома
І все більше в різний час


Неначе хтось
вимкнув кіно
Я на межі
Ти вже давно
Слід зрозуміти
що це фінал
І залишити зал
 

Гармонія
Це зовні я
це зовні ти
Гармонія
Але насправді ми
Дві ноти самоти
 

Ми ще будемо разом це точно
не заочно а вже остаточно
Найсмачніші сніданки і кава
Просто суперські тато і мамо
Нас так будуть любити діти
Красивіших закоханих в світі
Та окремо в різний час


Неначе хтось
Вимкнув кіно
Ти на межі
Я вже давно
Як би  міг швидше
Плинути час
Він би пройшов крізь нас

Гармонія
Це зовні я
це зовні ти
Гармонія
Але насправді ми
Дві ноти самоти