Невагомiсть

Евгений Терлецкий
Що би не трапилось
Більше цього не буде
Пам'ять надійно сховає усі події
А навкруги кудись поспішають люди
І про щось мріють
Ми обираємо нас але знову марно
Потім як завжди назвемо це випадковістю
ти пам'ятатимеш лише свое безхмарне
А я тебе повністю

Лети сама
Розбещена і стомлена весна
А я з Дощем
Залишусь грати свій звичайний джем
У невагомості


Треба уміти казати
це не для мене
І відпускати все те
що не можеш втримати
Скільки із нас виходило на арену
Без мети виграти
А я не хочу битись я хочу кохати
Віддаючись відверто
і завжди повністю
Лише тоді є надія себе вважати
Не випадковістю

Лети сама
Розбещена і стомлена весна
А я з Дощем
Залишусь грати свій звичайний джем
У невагомості