Чарiвник. Загадка

Козлова Людмила
Наче пензлем хто яскравим
лiс увесь розмалював!
Всіх пташОк зібрав у зграї
і на південь одіслав.
День зробив коротшим ночі
і закликав в гості дощик.

Ти б мені назвати зміг,
як же зветься чарівник?




Малюнок подарував інтернет. Дякую))