Не всiм до мови приторкатись слiд

Александр Даниленко 4
Не всім до мови приторкатись слід,
А якщо треба, то спочатку вимий руки,
Послухай, що тобі говорить дід,
І з нього приклад хай беруть онуки.

Поперед батька в пекло не спіши,
Адже воно не дінеться нікуди,
Подумай краще, а тоді пиши,
Щоб пам'ятали твої вірші люди.